Корисна інформація
Для сушіння дріжджів вміст вологи повинен підтримуватися на рівні 1,6–2 г/кг.
Відносна вологість у приміщенні шинних котушок повинна підтримуватися на рівні між 20±5% при 25±5°C.
Відносна вологість в зоні зберігання бісквітів, печива повинна підтримуватися на рівні 30±5% при температурі 28°C
Зміст вологи в підошовній шкірі повинен підтримуватися на рівні 8–12%.
Відносна вологість в зонах зберігання цукру повинні підтримуватися на рівні 20% RH при температурі 24°C.
Відносна вологість в кегель&банах повинна підтримуватися на рівні 30±5% при температурі приблизно 16°C.
Відносна вологість в зонах нанесення порошкового покриття повинна підтримуватися на рівні 40% при температурі 24±5°C
Відносна вологість у чистих приміщеннях зборки PCB повинна підтримуватися на рівні 20–35% при 20°C.
У зонах сушіння і зберігання парашутів повинна підтримуватися відносна вологість 40% при 30°C.
Рекомендується висушувати мед при 35°C для отримання необхідного вмісту вологи 19%.
Відносна вологість в зоні ламінування скла повинна підтримуватися на рівні 20–22% при 20°C.
Спеціальні осушувачі
(800-3000 м³/г)
Застосовуються для встановлення в морозильних та холодильних камерах. Працюють навіть за температури -250С. |
(800-3000 м³/г)
Застосовуються для встановлення в морозильних та холодильних камерах. Працюють навіть за температури -250С. |
(2500-15 000 м³/г)
Серія складається з 3 моделей, що використовуються в основному в суднобудуванні та судноремонті (піскоструминна обробка та фарбування). |